X

X
Gyakran Ismételt Kérdések
• Mi az a DIY-képzés?
A DIY jelentése “Do it Yourself” – Csináld magad!. A képzések célja, hogy szakmai tudásra alapozva kreatív ötletekkel gazdagítsa a résztvevőket, akik a jövőben hasznosítani tudják az itt kapott inspirációkat a ház, kert csinosítása esetén.
• Milyen hosszú egy képzés?
Egy alkalom 9-16 óráig tart, egy órás ebédszünettel.
• Lesz-e ebéd?
A képzések ebédideje 1 óra, a résztvevők számára szendvicset, pogácsát és vizet biztosítunk. Számos egyéb lehetőség is rendelkezésre áll a közelben.
• Mind a négy modulra elő kell fizetnem, vagy lehet külön-külön is?
A képzések nem egymásra épülnek, a Jelentkező akár egy képzésre is jelentkezhet.
• Hogyan tudok jelentkezni?
A jelentkezés online lehetséges, a www.trilak.hu/kreativmuhely aloldalon, név, cím, mobilszám és e-mail cím megadásával.
• Mennyibe kerül egy képzés? Ez mit tartalmaz?
Egy képzés részvételi díja bruttó 17.900 Ft, melyből 10.000 Ft a képzés után levásárolható ajándékutalvány formájában. A részvételi díj tartalmazza az adott képzésen való részvételt, szakember által vezetett elméleti képzést, a délutáni program keretein belül, kreatív bloggerek és lakberendezők által vezetett DIY (Do it Yourself – Csináld magad) órát, a szükséges alapanyagokat, a barkácsoláshoz szükséges eszközöket.
• Hazavihetem-e, amit az oktatáson készítettem?
A délutáni DIY óra keretében, a résztvevő által készített termékek hazavihetők. Egy képzés alatt egy tárgy készíthető, ami az adott nap témájához kapcsolódik.
• Hogyan tudok fizetni?
A képzésekre online kártyás fizetéssel lehet befizetni. Online kártyás fizetés esetén a Jelentkező átkerül a Barion Payment Zrt. biztonságos fizetést garantáló oldalára (Magyar Nemzeti Bank engedélyszáma: H-N-I-1064/2013), ahol meg kell adnia kártyája adatait (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat (hónap/év), CVC2 kód - amennyiben van ilyen a kártyán)
• Hol tudom levásárolni a 10.000 Ft értékű ajándékutalványt?
Az ajándékutalvány a magyarországi Trilak Festékstudiókban vásárolható le. (http://trilak.hu/uzletkereso)
• Kik lesznek az oktatók?
Az elméleti oktató a délelőtti órákon Horváth József, a Trilak egyik szakembere lesz. Elméleti alapokat, illetve felületkezelési alapokat fog átadni a résztvevőknek. A délutáni DIY órákon minden képzésen más-más kreatív blogger, lakberendező lesz az oktató, aki kreatív ötletekkel gazdagítja majd a résztvevőket.

Május 21. – Krivarics Ditta
Május 28. – Csorba Anita
Június 4. – Nikoletti Petra
Június 11. – Brandt Diána
• Kell-e vinni valamit az oktatásra?
A képzés alatt a szervező minden olyan eszközt és terméket biztosít a résztvevők számára, ami a képzés napján szükséges. (pl. PPG Trilak termékek, ecsetek, csiszolópapír, nyersanyagok, stb.)
• Milyen tankönyből lesz az oktatás?
Kifejezetten ezekre a képzésekre készül egy oktatási füzet, mely az elméleti anyagok, felületkezelési alapok mellett az elkészítendő DIY termékek elkészítési fázisait is tartalmazza.
• Van-e vizsga?
A képzések végén vizsga nincs, szakmai végzettséget nem biztosít.
• Milyen papírt / oklevelet ad a képzés?
A képzés elvégzése szakmai végzettséget, bizonyítványt nem ad, azonban hobby képzés lévén oklevelet kapnak a résztvevők.
• Mi van, ha befizettem, de nem tudok elmenni?
A képzés indulásától számított 8 napon kívül a képzés dátuma áttehető másik képzésre, a szabad helyek függvényében. Amennyiben a jelentkező ezzel nem kíván élni, a képzés díja visszafizetésre kerül 10% regisztrációs díj felszámolásával. 7 napon belüli lemondás esetén a képzés díja nem visszatéríthető. Betegség esetén a képzésen való részvétel átruházható. Amennyiben a jelentkező ezzel nem kíván élni, úgy előregisztráció keretében előregisztráljuk a következő 4 kurzus egyikére a szabad helyek függvényében.
• Meddig mondhatom le, ha jelentkeztem?
Kötbérmentes lemondás a képzés napjától számított 8. napig lehetséges. 8 napon belül pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.
• Mi van, ha betelnek a helyek?
Amennyiben mind a négy képzésre betelnek a helyek, a következő négy kurzusra előregisztrációs lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben az előregisztrálók előzetes információt kapnak e-mail-ben a következő kurzus jelentkezésének megnyitása előtt.
X
A MÁSODIK KÉPZÉS KÉPEKBEN
Május 28-án folytatódott Kreatív Műhely képzésünk! Ezen a csodás napon a konyha volt fókuszban, Ízek, színek harmóniája fantázianéven. Ismét baráti hangulatban, egy nagyon lelkes csapattal vágtunk bele az alkotásba. Az interaktív tanulás természetesen ennek a napnak is szerves része volt, a résztvevők ezen a napon is megtanultak alapozni, Lazuránnal és Trináttal festeni. A délelőtt folyamán megismerték a legújabb terméket, a Bondex Vintage festéket és vaxot. Délután Csorba Anita kreatív útmutatásával készítettek el egy fűszertartót, mely a konyha dísze lesz majd otthon.
X
A HARMADIK KÉPZÉS KÉPEKBEN
A harmadik képzési napon is számtalan szakmai alapot sajátíthattak el a Kreatív Műhely résztvevői, ahol az előszoba volt a téma. A kurzus résztvevői a délutáni óra folyamán inpsiráló ötletekkel lettek gazdagabbak a délelőtti szakmai alapok után, miután közösen elkészíthettek egy kreatív ajtódíszt a DIY óra vezető bloggerrével, Nikoletti Petrával.
X
A NEGYEDIK KÉPZÉS KÉPEKBEN
A Kreatív Műhely képzés-sorozat negyedik napján terasz és erkély témában inspiráliódhattak a résztvevők. A virágtartó projekt elkészítése már a délelőtt folyamán elkezdődött: először a fa lapokat csiszolták le, majd festették be a résztvevők, a délutáni óra folyamán pedig Brandt Diána, kreatív blogger vezetésével a cserepeket festették le és állították össze a függő virágtartót.
X
Varázsold újjá otthonod, ismerd meg a fa, fém, fal felületek kezelését, szakszerű festését szakemberek és kreatív bloggereink segítségével. 6 órás, 2 részből álló képzéseinken délelőtt megismerheted és a gyakorlatban elsajátíthatod az időtálló felületek kialakítását, délután pedig irány a műhely! Készítsd el és vidd haza
DIY lakás-kiegészítődet!
KURZUSOK
MÁJUS 21. délutáni DIY oktató:
Krivarics Ditta
Varázslatos
gyermek-birodalom
avagy a gyerekszoba színei
Ezen a napon a kicsik világát tesszük még vidámabbá és színesebbé! Reggel 9-től délig a szakmai alapok megismerését követően elmondjuk milyen színekkel dekorálhatod a gyerekszobát, délután pedig Krivarics Ditta segítségével elkészítheted (és utána haza is viheted) ezt a kedves rajz- és felíró táblát krétatartóval!
7900 Ft
Jelentkezem!
MÁJUS 28. délutáni DIY oktató:
Csorba Anita
Ízek, színek
harmóniája
stílusos konyha
A kurzus-sorozat második napján a konyhák terén inspirálódunk. a délelőtti elméleti alapok és felületkezelési technikák elsajátítását követően délután 4-ig Csorba Anita vezetésével egy saját kreatív és hasznos fűszertartót készíthetsz el.
7900 Ft
Jelentkezem!
JÚNIUS 4. délutáni DIY oktató:
Nikoletti Petra
Stílusos
fogadtatás
avagy hívogató előszoba
A harmadik képzési napon is számtalan szakmai alapot sajátíthatsz el a PPG Trilak szakemberétől, a délutáni óra folyamán pedig inpsiráló ötleteket kaphatsz a DIY órát vezető bloggertől, Nikoletti Petrától előszoba témában. Fogadd vendégeid ezzel a DIY óra keretében elkészített kreatív ajtódísszel!
7900 Ft
Jelentkezem!
JÚNIUS 11. délutáni DIY oktató:
Brandt Diána
A nyugalom
szigete
avagy egy pihentető erkély
A képzés-sorozat negyedik napján terasz és erkély témában sajátítjuk el a szakmai tudást. Inspirálódj ezen a napon is kreatív ötleteinkből és valósítsd meg álmaid saját erkélyeden, teraszodon! Készítsd el ezt a függő virágtartót Brandt Dia vezetésével.
7900 Ft
Jelentkezem!
A képzések napi órarendje
9:00 - 9:30

A nap első részében az elméleti alapoké a főszerep, melyeket később felhasználva gyors és hatékony felújítás keretében hasznosíthatsz!
9:35 - 12:00

Interaktív oktatási rész, ahol a PPG Trilak előadója bemutatja a fa, fém, fal és egyéb felületek szakmailag helyes kezelését. Soha nem csiszoltál fát? Nem volt egyenletes otthon a festés? Most mindezeket pillanatok alatt megtanulhatod!
12:00 - 13:00

Ebédidő
13:00 - 16:00

Most Te jössz! Kreativitásra fel hazai bloggereink, lakberendezőink vezetésével! A tematikus DiY kiegészítők megalkotásában csak a képzeleted szab határt! Csiszolj, fess, szerelj és tedd szebbé a délutáni órán készített egyedi termékekkel otthonod! 
HELYSZÍN
Werk Akadémia
Budapest, VIII. Ker. Salétrom u. 4.
A következő képzésekre jelentkezem:
Időpont: 2016 május 21.
Oktató: Krivarics Ditta
1.
Időpont: 2016 május 28.
Oktató: Csorba Anita
2.
Időpont: 2016 június 4.
Oktató: Nikoletti Petra
3.
Időpont: 2016 június 11.
Oktató: Brandt Diána
4.
Az általad kiválasztott
képzések díja összesen:
0 Ft
Szeretnél Trilak termékeket vásárolni a közeljövőben?
Most 5.000 Ft-ért 10.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz!
+
5 000 Ft
Ha kiválasztottad a képzést, kérjük add meg adataidat,
majd kattints a tovább gombra!
NÉV
EMAIL CÍM
TELEFONSZÁM
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
pay