Bondex vintage effect

JELLEMZŐK

Visszaállítja a kifakult, megkopott fafelületek patináját, és különleges, régies külsőt kölcsönöz azoknak. Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható. Beltéri fafelületek felújítására kiválóan használható, akár a Bondex Metal Effect Wax vagy Bondex Patina Effect Wax termékekkel kiegészítve. Felhordása könnyű. Teljes száradás után könnyen mosható, tisztítható felületet kapunk.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen (bútorok, használható, a felületnek vintage hatást kölcsönöz.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

 

 

Felület-előkészítés:
Új vagy régi natúr fafelület esetén: csiszolás, pormentesítés. Régi, festett fafelületek esetén: A pergő, nem tapadó festékréteget el kell távolítani csiszolópapírral vagy drótkefével. Jó állapotú fafelület esetén: felület tisztítása, pormentesítése szükséges.

Használat:
Használat előtt jól fel kell keverni, hogy a festék homogén legyen. Ecset segítségével hordjunk fel bőséges mennyiségű festéket fa erezetével ellenkező irányba. A felületről azonnal le kell törölni a felesleget, hogy a fa erezete látható legyen a vintage hatás elérése érdekében. Minden törlés alkalmával a rongy tiszta részét kell használni! Letörlést követően fel lehet hordani egy második réteget ha fokozni szeretnénk a szín erejét.

Dekorációs ötletek:
- Kissé csiszolhatjuk a bútorok éleit és széleit, ha még hitelesebb antik hatást szeretnénk elérni.
- A domborulatokat emeljük ki Bondex Metal Effect Wax vagy Bondex Patina Effect Wax termékkel, amelyek metálos vagy patinás hatást kölcsönöznek fatárgyainknak, valamint a teljes felület waxolása esetén vízlepergetővé teszik azt.

 

 

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Kiadósság: 7 m2
  • Kiszerelések: 0,5l
  • Száradási idő: 2 óra

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

Fára Ecsettel Beltérre Vizes Száradási idő

SZÍNVÁLASZTÉK

Kapcsolódó tartalmak

További hasznos tippekért tekintsd meg videónkat!

Aktualitások

PPG Trilak Bondex Sajtótájékoztató
Június 10-én, pénteken a PPG Trilak Kft. a Werk Akadémián látta vendégül a sajtó képviselőit egy kötetlen reggelire, ahol inspiráló előadásokat hallhattak, valamint egy mini workshop keretében maguk is átélhették az alkotás örömét az új Bondex Vintage termékeit használva. tovább

Kapcsolódó termékek

Progold Aqua TOP ecset

Vizes festékekhez.
TOVÁBB

Bondex patina effect wax

Fényezés után patinás hatást érhető el...
TOVÁBB

Bondex Metal Effect Wax

Kiemeli a bútorok és a beltéri fa tárgyak...
TOVÁBB