Héra DESIGN márványhatású belső falfesték

JELLEMZŐK

A márvány különleges megjelenését adja fal-, vagy fafelületen. Igazán klasszikus és elegáns hatást kelt. Nem csak díszítésre, hanem egyes fal- és fafelületek teljes bevonására ajánljuk.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Falra és fára is alkalmazható.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

 

 

 

 

A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó.Falfelületen, ha nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egészet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval. Ezáltal kevesebb anyagra lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében. Fafelületet szükség szerint LAZURÁN FÉLOLAJ vagy LAZURÁN LENOLAJKENCE beeresztő és pórustömítővel kell előkezelni.

A termék AQUAKOLOR Színezőpasztával színezhető. Természetesebb márványhatás eléréséhez javasoljuk két különböző tónusra színezett termék együttes (egymás melletti) felvitelét.

 

 

 

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: Szükség esetén 1 % vízzel hígítható.
  • Kiadósság: 4 m2/liter
  • Kiszerelések: 2,5l
  • Átfesthetőségi idő: 1 óra
  • Száradási idő: 2 óra
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

Falra Spaklival Beltérre Vizes Dörzsálló Vízzel tisztítható Egy rétegben

SZÍNVÁLASZTÉK

Kapcsolódó tartalmak

További hasznos tippekért tekintsd meg videónkat!

Aktualitások

PPG Trilak Bondex Sajtótájékoztató
Június 10-én, pénteken a PPG Trilak Kft. a Werk Akadémián látta vendégül a sajtó képviselőit egy kötetlen reggelire, ahol inspiráló előadásokat hallhattak, valamint egy mini workshop keretében maguk is átélhették az alkotás örömét az új Bondex Vintage termékeit használva. tovább

Kapcsolódó termékek

Héra betonfesték

Járófelületre, kopásálló.
TOVÁBB

Héra betonfesték kolor

Járófelületre, kopásálló.
TOVÁBB

Héra DESIGN effekt alapozó

A Héra Design Effekt beltéri falfesték alapozó...
TOVÁBB