Csorba Anita - DIY videók

Ha apukád is focilázban ég, akkor egy praktikus ajándékkal kedveskedhetsz neki: készíts fali sörnyitót! Így mindig kéznél lesz a nyitó meccsnézéskor. Egyik gólról sem marad le. Mindössze egy lécre, kiürült gyümölcslés dobozra és fém sörnyitó fejre, festékekre lesz hozzá szükséged.

 

Szeretnéd, hogy kedvenc képedeid mindig szem előtt legyenek? Akkor tarts velünk, készítünk hozzá képkeretet! Két fényképtartóra, festékre, szerszámokra lesz hozzá szükséged.

 

Barkácsolni szerető kisfiúknak, kislányoknak te is elkészítheted barkácsasztalukat. Egy éjjeliszekrényre és szerszámtároló lapra, festékekre, szerszámokra lesz hozzá szükséged

 

Szeretnéd ha egy menő Star Wars könyvespolc ékesítené gyermeked szobáját? Ezt a polcötletet könnyen elkészítheted te is saját kezűleg! Mindössze négy darab fenyőpolcra és festékekre, szerszámokra lesz hozzá szükséged!

 

Szeretnéd feldobni anyák napi virágodat egy vázával? Könnyen elkészítheted te is saját kezűleg! Mindössze egy körülbelül egy méteres deszka, három dekoratív üveg s egy kis festék kell hozzá, s az öröm még nagyobb lesz!

 

Gyereked imád főzögetni? Olcsón, saját kezűleg te is elkészítheted neki játékkonyháját. Mindössze egy kidobásra ítélt, nem használt éjjeliszekrényre s kevés festékre lesz szükséged.

 

Festhető az egész világ sorozatunk tizenkettedik részében a Szilveszterre készülünk. Egy képkeretet dekorálunk ki, teszünk szilveszteri hangulatúvá.

 

Festhető az egész világ sorozatunk tizenegyedik részében a karácsonyra készülünk. Egy rendhagyó karácsonyfa-dekorációt készítünk el, ami egyedi ékessége lehet szobádnak az ünnepek alatt.

 

 

Festhető az egész világ sorozatunk kilencedik részében a Mikulásra készülünk. Egy olyan üzenőtáblát készítünk, amire felírhatod hány nap van Mikulásig, Karácsonyig, s akár a család üzenőtáblának is használhatja.

 

Festhető az egész világ sorozatunk nyolcadik részében egy olyan adventi koszorút készítünk, amit minden évben tudsz majd használni máshogy feldíszítve azt. Festéshez a PPG Trilak termékeit használjuk

 

Festhető az egész világ sorozatunk hetedik részében egy táblát készítünk Helloweenra. Festéshez a PPG Trilak termékeit használjuk.

 

Festhető az egész világ sorozatunk hatodik részében egy fali tárolódobozt készítünk el, melyben kreatív eszközeinket is tarthatjuk. A doboznak egyedi dizájnja lesz, mert speciális festési technikával készül.

 

Festhető az egész világ sorozatunk ötödik részében megmutatjuk, hogy újíts fel egy íróasztalt. Egy régi bútordarab felújítása mindig nagyon izgalmas dolog, hisz saját ízlésünk szerint készíthetjük azt el. Ha pedig kész vagyunk a felújítással, büszkék lehetünk a végeredményre.

 

Festhető az egész világ sorozatunk harmadik részében megmutatjuk, mivel dobd fel kültéri esküvődet. Te is olcsón elkészítheted boldogságkaputokat a Trilak termékei segítségével, amin átmehettek pároddal mielőtt megtörténik a házasságkötés. Dobd fel te is kültéri esküvődet! Kövesd tanácsaink!

 

Festhető az egész világ sorozatunk második része abban segít neked, hogy hogyan alakíts át egy komódot. Tudd meg hogyan tudsz egy klasszikus bútordarabot modernné alakítani és vintage hatást elérni! Így régies hatás is megmarad, de modern is lesz az új bútordarab!

 

Tavasszal költözni készülsz? Itt a remek alkalom, hogy elkezdd a készülődést! :)

 

Készítsd el velünk Te is ezt a szuper, egyszerű ceruzatartót, ami rendszert ad íróasztalodnak! Használj Trinát spray-t, ragaszd össze az elemeket és kész is! Nézd vissza eddigi videóinkat is, hogy minél több kreatív ötletre lelj! :)


 

Vigyél rendszert az életedbe! Mutatunk egy mutatós, frappáns tervezőtáblát otthoni felhasználásra, ami segítségedre szolgál a mindennapi tevékenységeid rendszerezésében. Próbáld ki a Skolatex táblafestéket, mely egyszerre praktikus és stílusos megoldást nyújt!


Ha Te is imádod az egyedi bútordarabokat, akkor mutatunk neked egy nagyszerű ötletet, mellyel könnyen elvarázsolhatod otthonod hangulatát! Nézzétek meg legújabb videónkat, melyben bemutatjuk, hogyan készíthetsz el, egy egyszerű székből, egy különleges hangulatot árasztó polcot, melyhez a Bondex Vintage Effect olajos alapját és waxát, valamint a Trinát Unitop festékeit használtuk!

 


Ha Te is rajongsz a vintage stílusért, akkor mutatunk neked egy egyszerű tippet, mellyel könnyen becsempészheted otthonodba a shabby chic hatást! Nézzétek meg legújabb videónkat, melyben bemutatjuk a Bondex Vintage Effect olajos alapját és waxát egy háromszintes polcon.

 


Egy hangulatos, modern gyerekszobát álmodtál meg gyermekednek? Közösen készítenétek el a családdal egy kreatív designt? Nézzétek meg ezt a videót, amiben Héra Prémium beltéri falfestéket és a PPG Trilak újdonságát, a Héra Prémium Clean festéket használjuk. Az utóbbi egy mosható falfesték, mely ellenáll szinte minden gyermekszobai szennyeződésnek! :)

 


Ha egy fantasztikus, de egyszerű előszobai dekorációt szeretnétek megvalósítani, nézzétek meg ezt a videót, amiben 2016 színeit, a rózsakvarc és serenity blue festékeket használunk. Próbáld ki a PPG Trilak újdonságát, a Héra Clean festéket, mely mosható felületet képez és a kívánt színre kevertethető a Trilak festékstudiókban!

 


Rendszerezni szeretnéd udvarod a nagy kerti party után? Van erre egy szuper ötletünk! Készítsd el Te is ezt az egyszerű, de frappáns kerti szerszámtárolót, ami vidám dísze is lehet az udvarnak! :)

 


Ha már minden megvan egy jó kerti party-hoz, vigyél egy kis mókát a buliba! Készítsd el velünk a videóban látható színes hintát, ami biztos feldobja az összejöveteleket! Fesd le az elemeket, fűzd fel őket egy kötélre és száradás után kezdődhet is a hintázás, akárcsak gyermekkorunkban! :)

 


Nézd meg az Ötlettől a kerti party-ig videó-sorozatunk következő részét, ahol egy asztali üzenőtáblát készítünk el! A kerti bulira ezzel várhatod a családot, barátokat egy kedves kis üzenettel, vagy akár a menüsorral. :) Készítsd el Te is ezt az egyszerűbb DIY projektet!

 


Mi hiányozhat, ha már van egy raklapból barkácsolt kerti minibárod és egy kínálótálcád? Egy ‪‎DIY‬ virágtartó, amit a férfiak örömére az EB ideje alatt akár sörkínálónak is használhatsz! :)

 


Mi hiányozhat, ha már van egy raklapból barkácsolt kerti mini bárod? Egy ahhoz illő, raklapból készített kínáló tálca! :) Szeretnéd tudni, hogyan tudsz Te is egyedi ‪‎DIY‬ tálcát készíteni? Anitával megmutatjuk!

 


Elindultunk! Idén is folytatódik ‪‎Színspiráció‬ sorozatunk aminek keretében olyan egyedi ‪‎DIY‬ projekteket mutatunk be, amiket Ti is el tudtok készíteni sajátkezűleg! Kövess minket, és Csorba Anitát, hogy megtudj mindent arról, hogyan kell kerti mini bárt készíteni Lazurán termékekkel és néhány raklappal! Ha pedig kérdésed maradna, kérdezz minket vagy Anitát közvetlenül! :)