Fess Te is Janival!

Tarts ma is Janival, aki megmutatja, hogy is kell lazúrozni! Ebből a részből azt is megtudhatod, hogy kell a bütüs részeket (azaz a lécek alját és tetejét) megcsiszolni, majd felületkezelni.

 

Ha van egy régebbi széked, asztalod vagy egyéb kerti bútorod, de nem szeretnél tőle megválni, akkor ez a rész Neked szól! Tarts Janival és a Bondex-szel, hogy az idei tavaszt már friss színű bútorokkal várd!

 

Fess Te is Janival lambériát! Csiszolj, portalaníts, alapozz, lazúrozz két rétegben és csodáld meg a végeredményt!

 

Emlékeztek előző részünkre, ahol Jani megtanított alapozni? Ezt már tudjuk, szóval kezdődhet a dekorálás! :) Ebben a részben egy időigényes, ám látványos falfestési technikát mutat meg Jani, tarts velünk most is!

 

Jani ebben a részben bemutatja, hogyan kezdj hozzá egy falfelület alapozásához, lefestéséhez! A következő részben pedig megtanít mindenkit profin dekorálni, szóval akkor is tartsatok velünk!


Kell egy tipp a megvalósításhoz! Kövesd figyelemmel a Fess Te is Janival! videósorozatunkat, ahol most bemutatjuk a teraszfelújítás egyszerű lépéseit!

 


Rozsdás felületek kezelésével kapcsolatban kaphattok választ alapvető és gyakran feltett kérdésekre a PPG Trilak profi demonstrátorától, Janitól! :)

 


Kell egy tipp a megvalósításhoz! Kövesd figyelemmel a PPG Trilak 1 percesek, új videosorozatát! Az első részben bemutatjuk a tökéletes mázolás folyamatát..